طرز تهیه مرحله به مرحله آش جو مجلسی و ندری روش دوم

در ادامه روش دوم طرز تهیه آش جو را با ماش و جو پرک و آرد برنج و . آماده کرده ایم که شما در صورت تمایل میتوانید از روش بالا یا روش پایین برای درست کردن آش جو در خانه استفاده کنید.

 نخود ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا ۲ قاشق غذاخوری
عدس ۲ قاشق غذاخوری
جو ۴ قاشق غذاخوری
ماش ۲ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
روغن مقدار لازم
نعنا ۲ قاشق غذاخوری
کشک ۱ لیوان
جو پرک ۸ قاشق غذاخوری
 پیاز ۲ عدد
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شبت )  نیم کیلو

طرز تهیه آش جو روش دوم

  1. برای تهیه آش جو ابتدا عدس, ماش, نخود, لوبیا, بلغور و جو را به همراه نمک, فلفل و زردچوبه و آب کافی داخل قابلمه ای بریزید و با حرارات ملایم حدود ۵ ساعت صبر کتید تا بپزند.
  2. سپس یک کاسه ماست خوری جو پرک را دوباره به مواد آش اضافه کرده و صبر کنید تا دو ساعت دیگر بپزد و بعد ۲ قاشق آرد برنج را در یک لیوان آب سرد ریخته و هم بزنید و سپس به مواد آش اضافه کنید.
  3. در این مرحله سبزی آش را که از قبل خرد کرده اید اضافه کنید و به مدت یک ساعت دیگر صبر کنید تا آش خوب بپزد و جا بیفتد فقط فراموش نکنید در حین پخت چندین مرتبه آش را هم بزنید تا آش لعاب انداخته و جا بیفتد.
  4. برای تزیین هم میتوانید با نعنا داغ, پیاز داغ, کشک و زعفران آب کرده تزیین کنید.
طرز تهیه آش ماست طرز تهیه آش ماست آش ماست یکی دیگه از آش های پرطرفدار و خوشمزه ما ایرانیان مثل آش رشته می باشد.

طرز تهیه پیاز داغ

برای تهیه پیاز داغ, مقداری روغن را در ظرفی مناسب ریخته و داغ کنید سپس ۲ عدد پیاز خرده شده را اضافه کنید تا پیاز با شعله زیاد سرخ و برشته شود سپس سریع روغن پیاز را به وسیله یک آبکش جدا کنید و پیاز داغ را در یک ماهیتابه برگردانده و پهن کنید تا پیاز داغ خشک و برشته شود.

طرز تهیه نعنا داغ

برای این کار داخل ظرفی مناسب مقداری روغن به همراه نعنا خشک آسیاب شده بریزید و با حرارت کم تفت دهید تا نعنا داغ درست شود مواظب باشد نعنا نسوزد و رنگش عوض نشود.


شیدا سایت قاشق ,تهیه ,پیاز ,غذاخوری ,نعنا ,روغن ,قاشق غذاخوری ,اضافه کنید ,ظرفی مناسب ,مقداری روغن ,تهیه پیاز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

360درجه waparatcShop فروشگاه اینترنتی خرید و فروش تبلت و گوشی ارزان قیمت خبر صبحگاهی بازار iprank ای بست پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان